Diensten

TVB bouwwerken is een flexibele Waaslandse bouwonderneming op maat. Wij, als aannemer, kunnen de kwaliteit van de werken garanderen tot in de kleinste details. Dit kunnen wij onder andere verwezelijken door zorgvuldig opgebouwde contacten met verschillende vakspecialisten, waaronder gespecialiseerde metsers. Afhankelijk van de grootte en de moeilijkheid van het project gaat er een ploeg met aangepaste bezetting voor jou aan de slag. Dit kan gaan van 1 man tot een grote ploeg. Dat noemen wij maatwerk met een persoonlijke aanpak.

Deskundig
advies

Welke omvang uw project ook heeft of hoe complex uw woning ook mag zijn, u kan steeds rekenen op deskundig advies. Als uw persoonlijke aannemer zalĀ  elke vraag met de nodige aandacht bekeken worden. Ook de kleine details in het beginstadium van een project kunnen later zeer handig, nuttig of mooi zijn.

Flexibele en
correcte afspraken

Wij geloven rotsvast in goede afspraken. Deze zijn steeds nodig en daar worden alle partijen beter van. Deze garantie kan gegeven worden omdat de zaakvoerder ook dagelijks zelf aan jouw project werkt en zo de gevraagde wensen in realiteit kan brengen. Hierdoor kunnen wij flexibel zijn in uitvoering zodat u eventueel zelf enkele zaken kan uitvoeren of bij bepaalde taken kunt meewerken. De kwaliteit van de werken blijft echter steeds gegarandeerd maar u spaart daardoor wel vele euro's uit.

Nieuwbouw
en verbouwingen

Volledig volgens uw wensen bouwen wij met het nodige vakmanschap jou droomwoning. Wij hebben oog voor uw budget en houden ons aan onze afspraken. Dankzij onze samenwerkingen met ervaren vakmensen, waaronder professionele metsers, wordt uw project een succes.

Maak u woning energievriendelijk!

U heeft als bouwheer vast al gehoord van de termen E-peil, S-peil, en BEN-woning. Om aan al deze voorwaarden te voldoen kan u gebruik maken van mijn professioneel advies. Door meerdere opleidingen te volgen ben ik op de hoogte van de nieuwste aanpassingen. Hierdoor kan ik u perfect begeleiden tijdens uw bouwproject zodat u zonder problemen voldoet aan deze energievoorwaarden.

Onze doelen

Klanttevredenheid

Persoonlijke benadering

Topmaterialen

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.